#ErasmusDays 2021 Ulusal Etkinliği Gerçekleştirildi

Erasmus+ Programının tanınırlığını ve yapılan projelerin görünürlüğünü artırmak, potansiyel yararlanıcıları Erasmus+'tan yararlanmaya teşvik etmek  amacıyla gerçekleştirilen #ErasmusDays (Erasmus Günleri) etkinlikleri kapsamında ülkemizin 2021 yılı ulusal etkinliği olan “Erasmus+ Kahvaltılı Çalışma Toplantısı” 14 Ekim 2021 tarihinde Ankara’da gerçekleştirildi.

 

Dışişleri Bakan Yardımcısı ve AB Başkanı Büyükelçi Faruk KAYMAKCI ve Türkiye Ulusal Ajansı Başkanı İlker ASTARCI’nın ev sahipliği yaptığı etkinliğe, ülkemizde görev yapan Erasmus+ Program Ülkelerinin Büyükelçileri ve temsilcileri katıldı. Etkinlikte, Erasmus Günleri kapsamında Avrupa ülkeleri ile işbirliği fırsatları konuşuldu.

 

2018 yılından bu yana her yıl Ekim ayı içerisinde gerçekleştirilen Erasmus Günleri etkinliklerinde ülkemiz en çok katılım sağlayan ülke konumundadır.

 

Dışişleri Bakan Yardımcısı ve AB Başkanı Büyükelçi Faruk KAYMAKCI ve Başkanımız İlker ASTARCI’nın Erasmus Günleri 2021 mesajları:

 

Dışişleri Bakan Yardımcısı ve AB Başkanı Büyükelçi Faruk KAYMAKCI:

 

 

Türkiye Ulusal Ajansı Başkanı İlker ASTARCI:

 

 

Tüm yararlanıcılarımıza Erasmus Günlerine gösterdikleri ilgi için teşekkür ederiz. Ülkemizde yapılan tüm etkinlikleri @ulusalajans adresli sosyal medya hesaplarımızdan ve #ErasmusDays etiketinden takip edebilirsiniz.

 

Erasmus Günleri 2021 kutlu olsun!