COVID-19 PANDEMİSİNİN AVRUPA'DAKİ GENÇLİK ÇALIŞMALARI ÜZERİNE ETKİSİ

Avrupa Gençlik Programı'nın Araştırmaya Dayalı Analizi-RAY Network, korona salgının Avrupa'daki gençlik çalışmaları üzerindeki etkisi hakkında bir anket yapmaktadır. Anket 10 Temmuz'a kadar kullanımda olacaktır ve ankete yalnızca Avrupa gençlik çalışmaları alanında faaliyet gösterenler değil, aynı zamanda Avrupa'daki yerel, bölgesel, ulusal ve/veya uluslararası düzeydeki gençlik çalışmalarında yer alanların tamamının katılımı beklenmektedir.

Anket, sadece gençlik çalışmalarının salgından yapısal ve bireysel düzeyde nasıl etkilendiğine değil, aynı zamanda gençlik çalışmalarının salgına nasıl tepki verdiğine ve bunun gençler ve gençlik alanı üzerindeki etkisine de değinmektedir. Verilen yanıtların sayısına bağlı olarak, Avrupa ve ulusötesi analizlere ilaveten, analiz için ulusal veri kümeleri de oluşturulabilecektir.

Anket, RAY Network'ün, korona salgınının Avrupa'daki gençlik çalışmaları üzerindeki etkisi hakkında daha kapsamlı bir araştırma projesinin bir parçasıdır ve bu proje sonbaharda odak grup ve uzman mülakatları ile ikinci bir çok dilli anketle tamamlanacaktır.

Ankete katılımınız için şimdiden teşekkür ederiz. Dilerseniz aşağıdaki bağlantıyı kendi gençlik çalışmaları gruplarınızda da paylaşabilirsiniz:

https://researchyouth.net/corona/