2020 #ErasmusDays Konserinde Senin de Performansın Yer Alsın!

15-16-17 Ekim 2020 tarihlerinde sanal olarak gerçekleştireceğimiz 2020 Erasmus Günleri etkinlikleri kapsamında yararlanıcılarımızdan gelen performansları derlediğimiz bir konser kaydı oluşturmayı planlıyoruz. Bu doğrultuda, 1 adet Türk ezgisini enstrüman eşliğinde seslendirdiğiniz solo veya koro,  amatör veya profesyonel performanslarınıza ait video kayıtlarını 25 Eylül 2020 tarihine kadar iletisim@ua.gov.tr adresine dosya gönderme araçlarından birini kullanarak iletebilirsiniz. Gönderilen kayıtlar değerlendirilerek 15-16-17 Ekim tarihlerindeki Erasmus Günleri etkiliğimiz kapsamındaki ulusal etkinliğimiz olarak, Ajansımız sosyal medya hesaplarından yayınlanacaktır.

 

KAYITLAR OLUŞTURULURKEN ve GÖNDERİLİRKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR:

  • Ses kaydının kaliteli ve net olması,
  • Işığın parlama veya kararma yapmayacak şekilde, kişi/kişileri net olarak gösterecek şekilde olması,
  • Arka fonun veya çekim yapılan alanın uygunluğu,
  • Dosya gönderilirken eseri seslendiren kişi/kişilerin adlarının tek tek yazılması VE okul/kurum/kuruluş bilgilerinin eklenmesi,
  • Kaydın sonunda eseri seslendiren kişinin veya gruptan bir kişinin Erasmus+ ile ilgili kısa, slogan türünde bir mesaj vermesi (Örneğin; 2020 Yılı Erasmus Günleri Kutlu olsun / Erasmus+ ile geleceğinizi yeniden şekillendirin / Erasmus+ ile  benim hayatım değişti, şimdi sıra sizin /….. gibi)