2020 Yılı Erasmus+ Okullar Arası Değişim Ortaklıkları (KA229) Projeleri Başvuru Sonuçları

Değerli Başvuru Sahipleri,

2020 yılı Erasmus+ Ana Eylem 2 (KA2) Okullar Arası Değişim Ortaklıkları (KA229) kapsamında Başkanlığımıza sunulan proje tekliflerinin değerlendirilme süreci tamamlanmıştır.

Başkanlığımıza sunulan 1202 adet proje teklifinden uygunluk kriterlerini taşıyanlar içerik değerlendirmesine alınmış ve her biri bağımsız dış uzmanlar tarafından değerlendirilmiştir. İçerik değerlendirmesi sonucunda ve mevcut bütçe imkânları çerçevesinde, Başkanlığımızca kabul edilen 82 projede ülkemizden 95 okul, diğer program ülkelerindeki ulusal ajanslara yapılan başvurular içinde kabul edilen 717 projede ise ülkemizden 779 okul hibe desteği almaya hak kazanmıştır (EK-1). 4 adet Okullar Arası Değişim Ortaklıkları (KA229) projesi ise yedek olarak belirlenmiştir (EK-2).

İlan edilen hibe miktarları azami olup gerekli durumlarda Başkanlığımız, sözleşme aşamasında hibe miktarlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Proje başvuru sonuçları, başvuru formunda belirtilmiş olan e-posta adreslerine elektronik ortamda gönderilecektir. Kabul listesinde yer alan proje sahibi kurum/kuruluşlara yönelik olarak proje başlangıç toplantısı yapılacaktır. Toplantının yeri, tarihi ve projelerden sorumlu Başkanlığımız personelinin iletişim bilgileri daha sonra e-posta yoluyla bildirilecektir.

Gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz.

 

EK-1: Erasmus+ Okullar Arası Değişim Ortaklıkları (KA229) Kabul Listesi
Proje numarasına göre sıralıdır.

 

EK-2: Erasmus+ Okullar Arası Değişim Ortaklıkları (KA229) Yedek Listesi
Puana göre sıralıdır.